за нас

Jiangmen highwin enterprise ltd. Е професионален производител и се концентрира върху приложения за кафе и чай с 25 години опит, с комбинация от опитен екип за продажби, разработване на продукти инженерен екип, екип за операция, дизайн на опаковки, доставка. нашият широк бизнес обхват обхваща френска преса, мока пот, чайник, млечна кана, млечна мръсница, кафе мелница, чайник за кафе, изсипете кафе машина, Кутията, смесването купа и т. н. highwin се превърна в доверен доставчик на клиентите от европа, северна америка и други клиенти по целия свят. Ние сме изградили силни отношения с отвъдморските клиенти, ние сме създали здрава и ефективна система за управление и запознаване с ноу-хау за различни клиенти, които помагат да се гарантира и предлага стабилно качество на нашите клиенти.

Виж повече

новини

Подобрете своя чай опит със стилен един стена чай пот за!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Съдържание: 1. въведение: повишаване на вашия чай опит с една стена чай пот 2. разбиране на ползите от една стена чай пот 3. как да изберем правилния един стена чай 5. изследване на различни сортове чай и техните уникални методи за варене 6. подобряване на вашия чай опит с инфузии и смеси 7.


Ролята и значението на кафе мелница

Въведение в ролята на мелницата за кафе в процеса на приготвяне на кафе, неговото въздействие върху вкуса на кафе и причината, поради която мелницата е критичен инструмент за приготвяне на кафе.


Как да се задоволиш добра френска преса кафе машина

Френската преса, известна още като преса саксия или бутало саксия, е популярен метод за пивоварство за любителите на кафе по целия свят. Ето някои съвети за това как да изберем добра френска преса кафе машина:


Открийте предимствата на комплект за кафе на 5 бр. french press

Френският прес метод за приготвяне на кафе придоби популярност сред ентусиастите по целия свят. Той предлага уникален начин за извличане на пълния вкус и аромат на кафе на зърна, което води до богата и здрава чаша джо. Ето няколко причини, поради които комплекта за кафе на 5 бр. френски преса е задължителна за любителите на кафе: 1. превъзходно извличане на аромат: за разлика от традиционните кафенета за капково кафе, френски предварително


Подобряване на вашия кафе опит с нашите 5 бр френски преса кафе машина комплект: the ultimate guide


Неръждаема стомана двойна стена френска преса

Представяне на нашата френска преса от неръждаема стомана с двойна стена-най-добрият спътник за варене на кафе


Предимства на 4 бр чанта клип комплект


Електрически алуминиева сплав кафе мелница

Електрически алуминиева сплав кафе мелница


Виж повече