Πληροφορίες για τη

Jiangmen Highwin Enterprise Ltd. Είναι επαγγελματίας κατασκευαστής και επικεντρώνεται σε εφαρμογές καφέ & τσάι κουζίνας με 25 χρόνια εμπειρία, με ένα συνδυασμό έμπειρων ομάδα πωλήσεων, προϊόν ανάπτυξη μηχανικής ομάδας, ομάδα λειτουργίας, σχεδιασμός συσκευασίας, ναυτιλία. Το ευρύ επιχειρηματικό πεδίο μας καλύπτει γαλλικό τύπο, γλάστρο, γλάστρα, τεμάχια, γάλα γάλακτος, άλεση καφέ, Καφετέρι καφέ. Κάνστερ, Ανάμειξη μπολ κλπ. Η Highwin έχει γίνει ο αξιόπιστος προμηθευτής στους πελάτες από την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και άλλους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Έχουμε δημιουργήσει ισχυρές σχέσεις με τους υπερπόντιους πελάτες, έχουμε δημιουργήσει ένα υγιές και αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης, και να γνωρίζουν την τεχνογνωσία για διαφορετικούς πελάτες, που βοηθούν στην εξασφάλιση και προσφέρουν σταθερή ποιότητα στους πελάτες μας.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Βελτιώστε την εμπειρία του τσάι σας με ένα κομψό μονό τοίχο τσάι ποτ

Πίνακας Περιεχομένων: 1. Εισαγωγή: Αυξημένη εμπειρία τσάι σας με ένα μοναδικό γλάστρο τοίχο 2. Τσάι Τοίχου Pot 4. Η τέχνη του ζυθοποιώντας τσάι με ένα μοναδικό δοχείο τσαγιού 5. Εξερευνώντας διαφορετικές ποικιλίες τσαγιού και τις μοναδικές μέθοδοι ζυθοποιίας 6. En Βελτιώνοντας την εμπειρία του τσάι σας με εγχύσεις και μείγματα 7. Συχνές ερωτημένες αναζήτησης


Ο ρόλος και η σημασία ενός αλεσμένου καφέ

Εισαγωγή στο ρόλο ενός αλεστήρα καφέ στη διαδικασία παραγωγής καφέ, την επίδραση του στην γεύση του καφέ, και ο λόγος για τον οποίο ένας αλεστήρας είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για την προετοιμασία του καφέ.


Πώς να επιλέξετε ένα καλό γαλλικό καφετιέρα Τύπος

Ο γαλλικός τύπος, επίσης γνωστός ως πιεστικό ή έμβολο, είναι μια δημοφιλής μέθοδος ζυθοποιίας για τους λάτρεις του καφέ σε όλο τον κόσμο. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να επιλέξετε ένα καλό γαλλικό πιεστήριο καφέ:


Ανακαλύψτε τα οφέλη από ένα γαλλικό σετ καφετιέρων 5pcs

Η μέθοδος του γαλλικού τύπου της ζυθοποιίας καφέ έχει αποκτήσει δημοτικότητα στους λάτρεις παγκοσμίως. Προσφέρει έναν μοναδικό τρόπο για να εξαχθεί η πλήρης γεύση και άρωμα των κόκκων καφέ, που έχει ως αποτέλεσμα ένα πλούσιο και ισχυρό φλιτζάνι Τζο. Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους το 5pcs Γαλλικό Τύπο Coffee Maker Σετ είναι ένα must-have για λάτρεις καφέ : 1. Ανώτερη Εκχύλιση Γεύσεων: Σε αντίθεση με παραδοσιακές συσκευές καφετιέρων σταγόνων, ένα γαλλικό προγράμματος


Ενίσχυση της εμπειρίας σας καφέ με τα 5pcs γαλλικά καφετιέρα σετ:


Διπλό τοίχο από ανοξείδωτο χάλυβα Γαλλική Τύπος

Παρουσιάζοντας μας Ανοξείδωτο Διπλό Τίχος Γαλλικό Τύπο - ο απόλυτος σύντροφος ζυθοποιίας καφέ


Πλεονεκτήματα ενός σετ κλιπ τσάντα 4pc

1. Κρατήστε τα Φρέσκο Τρόφιμα: Τα κλιπ σακάκια βοηθούν να σφραγίζουν σακούλες και δοχεία, εμποδίζοντας την είσοδο του αέρα και την τροφή από τη χάλαση. Με ένα σετ κλιπ τσάντας, θα έχετε το σωστό μέγεθος του κλιπ για όλες τις ανάγκες αποθήκευσης σας, εξασφαλίζοντας ότι το φαγητό σας παραμένει φρέσκο και νόστιμο.


Ηλεκτρικό κράμα αργιλίου καφέ μύτης

Ηλεκτρικό κράμα αργιλίου καφέ μύτης


Δείτε περισσότερα