TIETOJA

Jiangmen Highwin Enterprise Ltd . On ammattitaitoinen valmistaja ja keskittyy kahvi & tee keittiö-sovelluksiin, joilla on 25 vuoden kokemus, Yhdistelmä kokeneen myyntitiimiin, tuote kehittää insinööritiimiin, operaatio-tiimiin, pakkaussuunnitteluun, merenkulkuun. Meidän laaja liiketoiminta kattaa Ranskan lehdistö, Moka poti, Teekannu, Maitopullo, Kahvimylly, Kahvinkeitin. Kanisteri, Sekoitus kulho jne. Highwinista on tullut luotettava toimittaja asiakkaille Euroopasta, Pohjois-Amerikasta ja muista asiakkaista ympäri maailmaa. Olemme rakentaneet vahvoja suhteita merentakaisijoihin, olemme muodostaneet järkevän ja tehokkaan hallintajärjestelmän, ja tutustua eri asiakkaiden osaamiseen, joka auttaa varmistamaan ja tarjoamaan vakaan laadun asiakkaillemme.

Katso lisää

UUTISET

Parantaa tee kokemus tyylikäs yhden seinän tee poti

Sisällysluettelo: 1. Johdanto: Kohottava tee kokemus yhden seinän tee potti 2. Ymmärtäminen hyödyt yhden seinän tee pot 3. Miten valita oikea Yhden seinän tee Pot 4. Taiteen Paneminen tee yhden seinän teen potti 5. Tutkiminen erilaisia tee lajikkeita ja niiden ainutlaatuinen Panimo menetelmiä 6. En Parantaa tee kokemus infusioita ja sekoituksia 7. Usein kysytty kysymys

2023-09-13 Katso lisää

Kahvimyllyn rooli ja merkitys

Johdanto kahvimyllyn rooliin kahvinvalmistusprosessissa, sen vaikutus kahvin makuun, ja syy siihen, miksi hiomakone on ratkaiseva väline kahvin valmistuksessa.

2023-09-09 Katso lisää

Miten valita hyvä ranskalainen Press Coffee maker

Ranskalainen lehdistö, joka tunnetaan myös nimellä painokeskus Tässä muutamia vinkkejä siitä, miten valita hyvä ranskan lehdistökahvinkeitin:

2023-09-02 Katso lisää

Löydä hyödyt 5 kpl Ranskan Press Coffee Maker setti

Ranskan lehdistömenetelmä kahvinpanemiseksi on saanut suosiota harrastajien keskuudessa eri puolilla maailmaa. Se tarjoaa ainutlaatuisen tapa erottaa täyden makun ja aromin kahvipapuja, Se johtaa rikas ja vankka kuppi joea. Tässä muutamia syitä, miksi 5kcs Ranskan Press Coffee Maker Set on musta-have kahvin harrastajat.: 1. Superior Flavor Extraction: Toisin perinteiset tippu kahvinkeittimet, ranskan pre.

2023-08-07 Katso lisää

Parantaa kahvin kokemusta meidän 5 kpl Ranskan Press Kahvinkeitin Set: The Ultimate Guide

2023-08-07 Katso lisää

Ruostumaton teräs Double Wall Ranska Pressi

Esittelemme ruostumaton teräs Double Wall Ranskan lehdistö - äärimmäinen kahvin panimo kumppanin

2023-07-22 Katso lisää

4kp-pussi Clip-sarjan edut

1. Pidä Ruoka Fresh: Pussi leikkeet auttavat tiivistämään pussit ja säiliöt, estämällä ilmaa ja ruoan pilaantuminen. 4kp-pussileitin kanssa, sinulla on oikean kokoinen klippi kaikkiin varastotarpeesi. varmistaa, että ruoka pysyy tuoreena ja herkullisena.

2023-07-18 Katso lisää

Sähköinen alumiiniseos kahvi Grinderi

Sähköinen alumiiniseos kahvi Grinderi

2023-05-25 Katso lisää

Katso lisää