O NAMA

Jiangmen Highwin Enterprise Ltd . Je profesionalni proizvođač i koncentrira se na aplikacije za kavu i čaj s 25 godina iskustva, Sa kombinacijom iskusnog tima za prodaju, produkt razvoj inženjerskog tima, operativni tim, dizajn ambalaže, brod. Naša široka poslovna opsega obuhvaća francusku štampu, Moka pot, Tejnik, Vrča za mlijeko, Mlijeko, Mlin za kavu, Èajnik za kavu, mašina za kavu, Kanister, miješanje zdjele itd. Highwin je postao pouzdani dobavljač kupcima iz Europe, Sjeverne Amerike i drugih kupaca diljem svijeta. Izgradili smo jak odnos s prekomorskim kupcima, formirali smo zdrav i učinkovit sustav upravljanja, i upoznati znanje za različite kupce, što pomaže u osiguranju i nude stabilnu kvalitetu našim kupcima.

vidi više

VIJESTI

Poboljšati svoje čaj iskustvo s stilski jednog zida čaja Pota

Uvod: Podignite svoje čaj iskustvo s jednog zida čaja pot 2. Razumijevanje prednosti jednog zida čaja pot 3. Kako odabrati pravo Čaj jednog zida Pot 4. Umjetnost piva čaj s jednog zida čaja pot 5. Istraživanje različitih čaja sorte i njihove jedinstvene metode piva 6. En Poboljšanje Vašeg čaja iskustvo s infuzijama i mješavinama 7. Često pitanje

2023-09-13 vidi više

Uloga i važnost mlinca kave

Uvod u ulogu mlinca kave u procesu proizvodnje kave, njegov utjecaj na okus kave, i razlog zašto je mlin kritičan alat za pripremu kave.

2023-09-09 vidi više

Kako odabrati dobar francuski pritisni aparat za kavu

Francuska štampa, poznata i kao press pot ili pot klipa, popularna je metoda piva za ljubitelje kave diljem svijeta. Evo nekoliko savjeta o tome kako odabrati dobar francuski aparat za kavu:

2023-09-02 vidi više

Otkrijte prednosti od 5pcs francuski pres kava Set

Francuski tiskani metodi kuhanja kave stekao je popularnost među entuzijastima širom svijeta. Nudi jedinstven način da se izvuče pun okus i miris zrna kave, Rezultirajuæi bogatom i snažnom šolju Džoa. Ovdje su nekoliko razloga zašto je 5kcs francuski novinarski aparat za kavu morati za ljubitelje kave. : 1. Superior ukus Extraction: Za razliku od tradicionalnih infuzijskih aparata za kavu, francuski pre.

2023-08-07 vidi više

Povećajte svoje kavu iskustvo s našim 5kcs Francuski pritisni aparat za kavu Set: Ultimate Vodič

Uvod: Umjetnost piva kave s francuski Press 2. Prednosti korištenja francuskog tiskanog aparata za kavu 3. Odabir pravi francuski Press Coo Set kave za vas 4. Kako koristiti francuski pres: Korak-po-korak Vodič 5. Piva savjeti i trikovi za poboljšanje Vaše kafe ukus 6. Čišćenje i održavanje: Održavanje vašeg francuskog presa u vrhunskom obliku 7. Često postavljena pitanja (F)

2023-08-07 vidi više

Nehrđačast čelik dvostruki zid Francuski presan

Predstavljanje našeg nehrđajućeg čelika

2023-07-22 vidi više

Koristi od 4puna vreća klip seta

1. Držite hranu svježe: Spajalice za torbu pomažu zatvoriti vrećice i spremnike, sprečavajući ulazak zraka i hranu iz kvarenja. Sa setom za 4pc, imat ćete pravu veličinu klipa za sve potrebe za skladištenje, osigurati da vaša hrana ostane svježa i ukusna.

2023-07-18 vidi više

Električna aluminijska legrena kava mlina

Električna aluminijska legrena kava mlina

2023-05-25 vidi više

vidi više