за нас

Џијангмен Хајвин Ентерпрајз Линд. Е професионален производител и се концентрира на апликациите за кафе и теј со 25 години искуство, со комбинација на искусен тим за продажба, производот развивање инжинерски тим, екипа на операцијата, пакување на дизајн, пратка. Нашиот деловен опсег го покрива францускиот печат. Кретл на кафе, Поур преку кафе. Канистер, миксинг чинија итн. Хајвин стана доверлив снабдувач на муштериите од Европа, Северна Америка и други муштерии низ светот. Изградивме силна врска со надворешните клиенти, формиравме звучен и ефикасен управувачки систем, и запознајте се за различни муштерии, кои помагаат да се обезбедат и да им нудат стабилна квалитет на нашите муштерии.

Гледај Повеќе

Вести

Содржина: Подигни ја својата чајна искуства со еден ѕид. Еден ѕид чај Уметноста за пиење чај со еден ѕид. Ја зголемува својата искуства на чај со инфузии и мешавини.


Улогата и важноста на кафе.

Запознавање на улогата на кафето копче во процесот за правење кафе, влијанието на вкусот на кафе, и причината зошто е критична алатка за подготвување на кафе.


Францускиот медиум, познат и како печат за печат, е популарен метод за љубителите на кафе низ целиот свет. Еве некои совети за тоа како да се избере добар кафе за француски прес.


Пронајдете ги користите од кафето на Француски прес.

Францускиот медиум метод за пишување кафе доби популарност меѓу ентузијастите низ целиот свет. Таа нуди уникатен начин да се извлече целосниот вкус и арома на кафе. кој резултира со богата и силна чаша Џо. Еве неколку причини зошто е ентузијастите за кафе, Француски прес.: 1. Извлекување на експлозијата: За разлика од традиционалните кафе, француски прет.


Незамнувај челик двојно долн француски прес

Воведувајќи го нашиот двај челик, двојен Вал Француски прес - најголемиот придружник за кафе.


Користа од 4pc клип на вреќи

Држи ја свежата храна: торбите помагаат да се запечатат вреќи и контејнери, спречувајќи го воздухот да влезе и да се расипе храната. Со 4pc клип, ќе имате вистинска големина на клип за сите твои потреби за складирање. Ја осигурува твојата храна да остане свежа и вкусна.


Електрична аллумиумска кафе грандер

Електрична аллумиумска кафе грандер


Гледај Повеќе