DESPRE

Jiangmen Highwin Enterprise Ltd . Este un producător profesionist și se concentrează pe aplicații de cafea & ceai de bucătărie cu 25 de ani de experiență; cu o combinație de echipă de vânzări cu experiență, produs dezvoltare echipa de inginerie, echipa de operare, design de ambalaj, transport. Domeniul nostru larg de afaceri acoperă presa franceză, oală Moka, Tepot, Lapte, Lapte Frother, Sector de cafea, Ceainic de cafea. Cutie, castron de amestecare etc. Highwin a devenit furnizorul de încredere pentru clienţii din Europa, America de Nord şi alţi clienţi din întreaga lume. Am construit o relaţie puternică cu clienţii de peste mări, am format un sistem de management solid şi eficient, și de a face cunoștințe pentru un client diferit, care ajută la asigurarea și ofera o calitate stabilă clienților noștri.

Vezi mai mult

INFORMARE

Îmbunătăți experiența ta de ceai cu un stilat ceai singur perete Pot ceai

Cuprins: 1. Introducere: Ridicați experiența ta de ceai cu un singur perete ceai pot 2. Înțelegerea beneficiile unui singur zid ceai pot 3. Cum de a alege dreptatea Ceai unic peret Pot 4. Arta de ceai bere cu un singur ceai de ceai 5. Explorarea diferite soiuri de ceai și metodele lor de bere unice 6. En Îmbunătățirea experiența de ceai cu infuzii și amestecuri 7. Întrebat frecvent întrebări frecvente

2023-09-13 Vezi mai mult

Rolul și importanța unui polizator de cafea

Introducerea rolului unui polizor de cafea în procesul de fabricare a cafelei, impactul acestuia asupra gustului de cafea, şi motivul pentru care măcinatul este un instrument critic pentru pregătirea cafelei.

2023-09-09 Vezi mai mult

Cum de a alege o bună presă franceză de cafea Maker de cafea

Presa franceză, cunoscută şi sub numele de o potă de presă sau piston, este o metodă populară pentru iubitorii de cafea din întreaga lume. Iată câteva sfaturi cu privire la cum să alegeţi un bun cafea franţuzesc:

2023-09-02 Vezi mai mult

Descoperă beneficiile unui set de cafea de 5pc franceză

Metoda presă franceză de preparare a cafelei a câştigat popularitate în rândul entuziaştilor din întreaga lume. Acesta oferă o modalitate unică de a extrage aroma completă și aroma de boabe de cafea, Rezultând o ceaşcă bogată şi robustă de joe. Aici sunt câteva motive pentru care 5 buc franceză Set cafea Maker este un must-have pentru entuziaști de cafea : 1. Extracţie aromă superioară: Spre deosebire de cafea tradiţionale, o pre franceză

2023-08-07 Vezi mai mult

2023-08-07 Vezi mai mult

Oţel inoxidabil dublu perete presă franceză

Prezentarea noastră oțel inoxidabil Double Wall Franceză Presa - ultimul companion de bere cafea

2023-07-22 Vezi mai mult

Beneficiile unui set de 4p sac Clip

1. Păstrați alimente Proaspete: Clipe-urile de pungă ajută să sigileze saci și containere, prevenind intrarea aerului și a distrugerii alimentelor. Cu un set de clip de 4pc, veți avea dimensiunea potrivită de clip pentru toate nevoile de depozitare, asigurându-vă că mâncarea rămâne proaspătă şi delicioasă.

2023-07-18 Vezi mai mult

Electric Aluminiu Cafea Grinder de cafea

Electric Aluminiu Cafea Grinder de cafea

2023-05-25 Vezi mai mult

Vezi mai mult