O NAS

Jiangmen Highwin Enterprise Ltd . Je strokovni proizvajalec in se osredotoča na aplikacije kave in kuhinjske posode s 25-letno izkušnjo, s kombinacijo izkušene prodajne ekipe, izdelki razvijajo inženirsko ekipo, operacijsko ekipo, zasnovo pakiranja, ladij. Naši široki poslovni obseg zajema francoski tisk, Moka lonec, Tepot, Mleko vrč, Mleko za mleko, Kava mlin, Kavna kotlička, naprava za kavo, Kanister, Mešanje skleda itd. Highwin je postal zaupanja vreden dobavitelj strankam iz Evrope, Severne Amerike in drugih strank po svetu. Ustvarili smo močan odnos s strankami na morju, oblikovali smo zanesljiv in učinkovit sistem upravljanja, in seznaniti znanje in izkušnje za različne stranke, ki pomagajo zagotoviti in ponuditi stabilno kakovost našim strankam.

Poglej več

NOVICE

Izboljšati svoje čaj izkušnje s stilom eno steno čajev poti

Vsebina: 1. Uvod: Povečate svoje čaj izkušnje z eno steno čajno pot 2. Razumevanje prednosti eno steno čajno pot 3. Kako izbrati pravo Čaj enega stena Pot 4. Umetnost pivsko čaj z eno steno čajno pot 5. Raziskovanje različnih čajnih sort in njihovih edinstvenih pivovarskih metod 6. En. Izboljšanje vaše čaje izkušnje z infuzije in mešanice 7. Pogosto vprašanja

2023-09-13 Poglej več

Vloga in pomen mletja kave

Uvod v vlogo brusilnika kave v procesu priprave kave, njegov vpliv na okus kave, in razlog, zakaj je brusilo ključno orodje za pripravo kave.

2023-09-09 Poglej več

Kako izbrati dober francoski medijski kavo

Francoski tisk, znan tudi kot stisni lonček ali bata, je priljubljen način piva za ljubitelje kave po vsem svetu. Tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako izbrati dober francoski aparat za kavo:

2023-09-02 Poglej več

Odkrijte prednosti francoskega zasnova za kavo Set

Francoska metoda pripravljanja kave je priljubljena med navdušenci po vsem svetu. Ponuja edinstven način za ekstrakcijo polnega okusa in arome kave, Zaradi tega je bogata in močna skodelica kave. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj je 5pcs francoski Press Coffee Maker Set je mora-have za navdušence kave: 1. Superior arome ekstrakcija: v nasprotju s tradicionalnimi kapljalniki kave, francoski pre.

2023-08-07 Poglej več

Izboljšajte svojo kavo izkušnjo z našimi 5koski francoski Press Coffee Set: Ultimate Vodič

2023-08-07 Poglej več

Nerjaveče jeklo Dvojni sten francoski tisk

Predstavitev našega nerjavečega jekla Dvovoljnega stena Francoska Press - ultimativni spremljevalec za pivo kavo

2023-07-22 Poglej več

Prednosti nastavitve 4p vrečke

1. Hrana sveže: Zaščitni sponki pomagajo zapečati vrečke in posode, preprečiti vstop zraka in hrano od pokvariti. S priklopnikom za 4 kratke, boš imel pravo velikost posnetka za vse potrebe za shranjevanje. zagotoviti, da bo hrana ostala sveža in okusna.

2023-07-18 Poglej več

Električni aluminija zlitine kave brus

Električni aluminija zlitine kave brus

2023-05-25 Poglej več

Poglej več