Rreth nesh

Jiangmen Highwin Enterprise Ltd. Është një prodhues profesionist dhe përqëndrohet në aplikimet e kafeve dhe të kuzhinës me 25 vjet përvojë, me një kombinim të skuadrës me përvojë të shitjeve, zhvillojnë skuadra inxhinierike, ekipi i operacionit, projektin e paketimit, transportit. Puna jonë e gjerë të biznesit mbulon shtypin francez, Moka pot, Teapot, Qulk, Milk frother, ushqimet e kafesë, Kafeja, përbërësues i kafesë, Kanister, zonjë e zhytur etj. Highwin është bërë furnizuesi i besuar për klientët nga Evropa, Amerika e Veriut dhe klientët e tjerë në botë. Ne kemi ndërtuar marrëdhënie të forta me klientët e jashtme, kemi formuar një sistem të drejtimit dhe të efektshëm, dhe njohuri për klientin e ndryshëm, që ndihmojnë për të siguruar dhe ofruar një cilësi të qëndrueshme për klientët tanë.

Shih më shumë

Lajme

Përmbajtja Zgjidhni përvojën tuaj të çajit me një çaj të vetme. Çaj i Vetë Pop 4. Arta e çajit me një çaj të vetme. Të rritni përvojën e çajit me infuzionet dhe përzierjet 7. pyetje shpesh

2023-09-13 Shih më shumë

Roli dhe rëndësia e një kafeje.

Paraqitja e rolit të kafeve në procesin e prodhimit të kafesë, ndikimin e tij në shijen e kafesë, dhe arsyeja pse një grushtues është një mjet kritik për përgatitjen e kafesë.

2023-09-09 Shih më shumë

Si të zgjedhësh një përbërës të kafesë të shtypit francezë?

2023-09-02 Shih më shumë

Zbuloni dobitë e një krijuesi të kafesë për shtypin francez 5 pcs

Metoda e shtypit francez për t’u pjekur kafeve ka fituar popullaritet mes entuziastëve në mbarë botën. Ajo ofron një mënyrë unike për të nxjerrë shijen e plotë dhe aromën e kokrrave të kafesë, duke rezultuar në një kupë të pasur dhe të fuqishme me joe. Këtu janë disa arsye pse 5 pcs Shtypi Bëria e kafeve është e duhur për entuziastët e kafeve. : 1. Nxjerrja më e lartë: Ndryshe nga prodhuesit tradicionalë të pipit të kafesë, një para francezë

2023-08-07 Shih më shumë

2023-08-07 Shih më shumë

Shtypi francez i çelikve të dyfishuar

Duke prezantuar çeliku i dyfishtë i Wall French Press- shoku përfundimtar kafeje.

2023-07-22 Shih më shumë

Dobitë e një grupi i çantave 4pc

1. Mbani ushqimin e freskët: klipat e çantës ndihmojnë në mbylljen e qeseve dhe kontejnerë, duke mos e lejuar ajrin që të hyjë dhe ushqimi të prishet. Me një çantë 4pc, do të keni madhësinë e duhur për të gjitha nevojat e ruajtjes, Të sigurohet që ushqimi juaj të mbetet i freskët dhe i shijshëm.

2023-07-18 Shih më shumë

Kafeja me alumini elektrike

Kafeja me alumini elektrike

2023-05-25 Shih më shumë

Shih më shumë