OM

Jiangmen Highwin Enterprise Ltd . Är en professionell tillverkare och koncentrerar sig på applikationer för kaffe & te kök med 25 års erfarenhet, med en kombination av erfaren försäljningsteam, produktutvecklingsteam, driftsteam, förpackningsdesign, frakt. Vårt breda affärsområde omfattar franska press,Moka pott,Teapot, mjölk kanna, mjölk frott, kaffekvarn, Kaffekokare, kaffebryggare, Behållare, Blanda skål etc. Highwin har blivit den pålitliga leverantören till kunder från Europa, Nordamerika och andra kunder över hela världen. Vi har byggt upp starka relationer med utomeuropeiska kunder, vi har bildat ett bra och effektivt ledningssystem, och inhämta kunskap för olika kunder, vilket bidrar till att säkerställa och erbjuda en stabil kvalitet för våra kunder.

visa mer

PRESSRUM

Förbättra din teupplevelse med en stilig Single Wall Tea Potta

Innehållsförteckning: 1. Inledning: Höj din te erfarenhet med en enda vägg tepot 2. Förstå fördelarna med en enda vägg tepot 3. Hur man väljer rätter Enkelväggstee Pot 4. Konsten att brygga te med en enda vägg te pott 5. Utforska olika te sorter och deras unika bryggningsmetoder 6. Enn Förbättra din te erfarenhet med infusioner och blandningar 7. Ofta frågan

2023-09-13 visa mer

En kaffekvarns roll och betydelse.

Introduktion till rollen som en kaffekvarnare i kaffetillverkningsprocessen, dess inverkan på kaffesmaken, och orsaken till att en malmaskin är ett viktigt verktyg för att bereda kaffe.

2023-09-09 visa mer

Hur man väljer en bra fransk press kaffebryggare

Fransk press, även känd som en presspott eller en kolvpott, är en populär bryggningsmetod för kaffeälskare runt om i världen. Här är några tips om hur man väljer en bra fransk press kaffebryggare:

2023-09-02 visa mer

Upptäck fördelarna med en 5st fransk Press Kaffebryggare Sett

Den franska pressmetoden för att brygga kaffe har blivit populär bland entusiaster över hela världen. Det erbjuder ett unikt sätt att extrahera den fulla smaken och doften av kaffebönor, vilket resulterar i en rik och robust kopp joe. Här är några anledningar till varför den 5st franska Press Kaffemaker Set är ett måste-ha för kaffeentusiaster: 1. Superior Flavor Extraction: Till skillnad från traditionella dropp kaffebryggare, en fransk pre.

2023-08-07 visa mer

2023-08-07 visa mer

Rostfritt stål Dubbel vägg Franska pressa

Vi presenterar vår Rostfritt stål Double Wall Franska Press - den ultimata kaffebryggande följeslagaren

2023-07-22 visa mer

Fördelar med en 4st väska Clip Set

1. Håll mat färsk: Säckklipp hjälper till att försegla påsar och behållare, förhindra luft från att komma in och mat från att förstöra. Med en 4st påsklipp set, kommer du att ha rätt storlek av klipp för alla dina lagringsbehov, Se till att maten förblir färsk och läcker.

2023-07-18 visa mer

Elektrisk aluminium legering kaffe Knäppning

Elektrisk aluminium legering kaffe Knäppning

2023-05-25 visa mer

visa mer